Contact


Telefoonnummer 038-3761674
- Kies optie 1: Spoed
- Kies optie 2: Assistente

Bij spoed én geen gehoor: Bel onze buurpraktijk 't Klaverblad.

Zwanger zijn

Zwanger

De zwangerschap is een bijzondere tijd. Zeker als je voor het eerst zwanger bent komt er veel op je af. Lichamelijk verandert er een heleboel, veranderingen die je soms onzeker kunnen maken. Hoewel je tegenwoordig over veel informatie kunt beschikken, blijven sommige dingen toch onduidelijk of verwarrend. Hopelijk kunnen we je via deze site van de juiste voorlichting en informatie voorzien. Natuurlijk is er tijdens de controles of bijeenkomsten tijd om je vragen te beantwoorden, en je kunt natuurlijk ook naar de praktijk bellen. 

Aanmelden

Zodra je test positief is kun je je bij ons telefonisch aanmelden bij de assistente. Zij zal een echo-afspraak en een intakegesprek met je inplannen. Je kunt je ook via deze website aanmelden. Klik hier voor de aanmelding. Je krijgt een bevestigingsmail binnen 2 werkdagen met een afspraak en een link naar een vragenlijst die we je vragen om voor de eerste afspraak in te vullen.

Informatie op internet

Er is veel informatie te vinden op internet over de zwangerschap. Wees altijd kritisch of de informatie die je leest van een betrouwbare bron komt. Algemene informatie over de zwangerschap kan je terug vinden op www.deverloskundige.nl. Je kan hier onder andere informatie vinden over zwangerschapskwaaltjes, gezond leven en hoe een zwangerschap te combineren met werk. Op het voedingscentrum vind je meer informatie over gezonde voeding tijdens de zwangerschap. 


Moeders voor Moeders


Telefoonnummer 038-3761674
- Kies optie 1: Spoed
- Kies optie 2: Assistente

Bij spoed én geen gehoor: Bel onze buurpraktijk 't Klaverblad.