Contact


Telefoonnummer 038-3761674

Kies optie 1: Spoed, voor het direct spreken van de verloskundige

Kies optie 2: Assistente, zij is voor niet spoedeisende zaken bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 12:00 uur en op maandagavond van 18:30-21:00 uur

Zwanger worden

Kinderwensspreekuur

Het kinderwensspreekuur is bedoeld voor iedereen met een kinderwens. Dus al voordat je zwanger bent, kun je bij ons hier terecht met je vragen.

Persoonlijk advies over gezond zwanger

In het spreekuur geven wij je persoonlijk advies over gezond zwanger worden en zijn. We vertellen je hoe je de kans vergroot op het krijgen van een gezonde baby. Je krijgt bijvoorbeeld uitleg over het slikken van foliumzuur, gevarieerd en gezond eten, medicijngebruik, risicofactoren in de familie en de schadelijke gevolgen van het gebruik van drank en sigaretten. Maar ook jouw vragen, wensen, angsten en/of twijfels staan tijdens het spreekuur bij ons centraal.

Vragenlijst

We werken tijdens het kinderwensspreekuur met een vragenlijst. Deze kun je vooraf invullen via www.zwangerwijzer.nl. Meestal kom je één keer. Soms is het nodig nog een keer terug te komen omdat er iets uitgezocht moet worden, informatie moet worden opgevraagd bij de huisarts of omdat je nog een keer bloed moet prikken bijvoorbeeld. Heb je vragen over gezond zwanger worden, dan nodigen wij je uit om een afspraak bij ons te maken voor het kinderwensspreekuur.


Telefoonnummer 038-3761674
Spoed: optie 1
Assistente: optie 2

Bij herhaaldelijk geen gehoor en spoed, bel dan onze buurpraktijk 't Klaverblad op telefoonnummer: 06-50452324