Contact


Telefoonnummer 038-3761674

Kies optie 1: Spoed, voor het direct spreken van de verloskundige

Kies optie 2: Assistente, zij is voor niet spoedeisende zaken bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 12:00 uur en op maandagavond van 18:30-21:00 uur

Nieuws

Corona update (9-10-2021)


 Gelukkig zijn we opnieuw in een andere fase van de corona crisis beland. We zijn blij dat de corona maatregelen binnen onze praktijk weer kunnen versoepelen. 

We vragen je wel om je handen te blijven desinfecteren bij binnenkomst op de praktijk. Het dragen van een mondmasker binnen onze prkatijk hoeft niet meer, maar mag wel. Indien we binnen de 1,5 meter van je komen, vragen we je of je het prettig vindt als wij een mondmasker op zetten. Voel je vrij om aan te geven wat je hierin wenst. 

Het is al even weer mogelijk om naast je partner ook andere mensen mee te nemen naar de praktijk. We vragen je daarin wel om waar mogelijk afstand te houden van andere zwangeren in de wachtkamer en elkaar de ruimte te geven. 

Natuurlijk geldt nog steeds dat bij corona gerelateerde klachten bij jezelf of iemand in jouw gezin, of wanneer je in quarantaine bent, we van je verwachten dat je belt voor de afspraak om te overleggen wat wijsheid is. 

Fijn dat we langzaam weer meer terugkunnen naar normaal en dat er meer kan en mag. 
Blijf gezond!


Telefoonnummer 038-3761674
Spoed: optie 1
Assistente: optie 2

Bij herhaaldelijk geen gehoor en spoed, bel dan onze buurpraktijk 't Klaverblad op telefoonnummer: 06-50452324