Contact


Telefoonnummer 038-3761674

Kies optie 1: Spoed, voor het direct spreken van de verloskundige

Kies optie 2: Assistente, zij is voor niet spoedeisende zaken bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 12:00 uur en op maandagavond van 18:30-21:00 uur

Nieuws

Verloskundige in opleiding


Eveline Biesemaat komt weer bij ons stage lopen in de periode van 30 augustus tot 21 november. Mocht je bezwaar hebben tegen haar aanwezigheid, laat het gerust weten. 
Hieronder stelt ze zich aan jullie voor. 

Beste zwangere en partner,

Wellicht voor een aantal van jullie een bekend gezicht toch stel ik mij graag (opnieuw) aan jullie voor. 

Ik ben Eveline Biesemaat, 37 jaar, getrouwd, moeder én verloskundige in opleiding. Met veel zin begin ik aan de laatste loodjes van mijn opleiding en kom ik mijn eindstage lopen van begin september tot eind november. 
Op eigen verzoek bij verloskundigenpraktijk Mami. Tijdens mijn eerdere stages heb ik ervaren dat deze praktijk kwaliteitszorg levert, afgestemd op de persoon. Dit is iets wat ik erg belangrijk vind in het verloskundig beroep. Iedere zwangerschap is uniek, iedere zorgvraag ligt net weer iets anders. Dat maakt het beroep zo veelzijdig en interessant. Tijdens mijn stage kijk ik graag naar wat ik kan betekenen voor jou/jullie. Je kunt me treffen tijdens het (telefonisch) spreekuur, de bevalling en/of het kraambed. Mocht je mijn aanwezigheid niet op prijs stellen dan is dat geen probleem, geef het gerust aan bij een van de verloskundigen. 

Ik zie uit naar een leerzame tijd! Tot ziens!
Eveline


Telefoonnummer 038-3761674
Spoed: optie 1
Assistente: optie 2