Contact


Telefoonnummer 038-3761674

Kies optie 1: Spoed, voor het direct spreken van de verloskundige

Kies optie 2: Assistente, zij is voor niet spoedeisende zaken bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 12:00 uur en op maandagavond van 18:30-21:00 uur

Nieuws

Corona update (15-12-2020)


 Beste zwangere en partner, 
 
Er is door de overheid een lockdown vastgesteld. Deze lockdown zal ook invloed hebben op onze zorg:
- We zullen tijdens het kraambed niet meer standaard twee keer langskomen, maar één keer en indien nodig vaker. 
- Daarnaast kunnen de Centering bijeenkomsten helaas niet meer in persoon doorgaan op de praktijk en schakelen we over op digitale bijeenkomsten. De zwangeren die in een centering groep zitten, ontvangen deze week bericht over hoe deze bijeenkomsten ingericht worden. We vragen jullie dan ook deze berichtgeving af te wachten. 
 
Natuurlijk geldt nog steeds, ontsmet je handen bij binnenkomst op de praktijk en draag een mondmasker. Kom in principe alleen naar de controle, tenzij omstandigheden maken dat het beter is om iemand mee te nemen. We vertrouwen hierin op jullie eigen inschatting. Kinderen kunnen nog steeds niet mee komen naar de praktijk. Lukt het oppas regelen niet, verzet dan de afspraak. 
 
Het is een zware tijd waarin we ons allemaal bevinden. Met elkaar komen we er doorheen, hopelijk wordt 2021 een jaar waarin we steeds weer meer wél mogen.


Telefoonnummer 038-3761674
Spoed: optie 1
Assistente: optie 2