Contact


Telefoonnummer 038-3761674

Kies optie 1: Spoed, voor het direct spreken van de verloskundige

Kies optie 2: Assistente, zij is voor niet spoedeisende zaken bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 12:00 uur en op maandagavond van 18:30-21:00 uur

Nieuws

Corona update (28-09-2020)


Beste zwangere en partner, 
 
De besmettingen met COVID-19 lopen weer op. Om te voorkomen dat we als praktijk te maken krijgen met teveel uitval door ziekte of verplichte quarantaine, omdat we een nauw contact zijn zullen we vanaf nu al onze zorg met mondmasker gaan verlenen.
 
Neem ècht eerst contact op met de praktijk als je klachten hebt passend bij COVID-19 of daarover twijfelt. Komt niet zomaar met klachten naar de praktijk.
 
Daarnaast vragen we jullie om goed na te denken òf je iemand meeneemt naar de controle of echo of dat je ook alleen kan komen. Kinderen mogen in elk geval niet meekomen. Mocht je wel je partner meenemen dan vragen wij nadrukkelijk om echt 1,5 meter afstand van andere zwangeren in de praktijk en van de verloskundigen te houden. Bijvoorbeeld wanneer wij dichter bij de zwangere komen om bloeddruk te meten een uitwendig onderzoek doen of een echo maken. 
 
Wanneer je binnen komt ontsmet je handen met het ontsmettingsmiddel op de tafel.
 
Laten we met elkaar ervoor zorgen dat het virus zich niet verder verspreidt en we nog strengere maatregelen moeten gaan treffen!
 
Team Mami


Telefoonnummer 038-3761674
Spoed: optie 1
Assistente: optie 2