Contact


Telefoonnummer 038-3761674
- Kies optie 1: Spoed
- Kies optie 2: Assistente

Bij spoed én geen gehoor: Bel onze buurpraktijk 't Klaverblad.

Nieuws

Corona update (30-07-2020)


Beste zwangere/kraamvrouw en partner, 
 
Bij deze ontvangen jullie een nieuwe update rondom het Coronavirus. Wij blijven alle richtlijnen en adviezen nauwkeurig opvolgen. 
 
Terug van vakantie uit land met code oranje
Indien je terugkomt vanuit een land met code oranje, of het land heeft code oranje gekregen tijdnes je verblijf, dan ishet landelijk advies om 14 dagen in thuisquarantaine te gaan. Indien je binnen deze 14 dagen een afspraak bij ons op de praktijk hebt staan, dan willen wij je vragen telefonisch contact op te nemen, zodat we kunnen overleggen over een passende oplossing. 
 
Daarnaast blijf het advies om op tijd naar je afspraak te komen, maar niet te vroeg. Er kunnen maximaal 4 zwangeren in de wachtkamer wachten. Mochten er al vier zwangeren wachten, dan verzoeken wij je vriendelijk om buiten of in de auto te wachten tot er ruimte in de wachtkamer vrij komt. 

Kom bij voorkeur alléén naar controle en echo. Mocht je toch iemand meenemen dan is onze voorkeur dat dat iemand uit je eigen huishouden is. Alleen mensen die geen klachten van verkoudheid, hoesten of koorts hebben mogen mee. Kinderen kunnen niet meekomen naar het spreekuur. 
 
Ondanks de bijzondere tijden hopen we dat iedereen en fijne zomer heeft. 
 
Team Mami


Telefoonnummer 038-3761674
- Kies optie 1: Spoed
- Kies optie 2: Assistente

Bij spoed én geen gehoor: Bel onze buurpraktijk 't Klaverblad.