Contact


Telefoonnummer 038-3761674

Kies optie 1: Spoed, voor het direct spreken van de verloskundige

Kies optie 2: Assistente, zij is voor niet spoedeisende zaken bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 12:00 uur en op maandagavond van 18:30-21:00 uur

Nieuws

Corona update (15-06-2020)


Gelukkig wordt de lijst van maatregelen m.b.t. corona waarmee we rekening moeten houden steeds korter. Op onze wachtkamerdeur hangt altijd het laatste nieuws met betrekking tot de praktijk, zie ook foto. 

"Kom op tijd naar je afspraak, maar niet te vroeg. Er kunnen maximaal 2 zwangeren in de wachtkamer wachten. Mochten er al twee zwangeren wachten, dan verzoeken wij je vriendelijk om buiten of in de auto te wachten tot er ruimte in de wachtkamer vrij komt. 

Kom bij voorkeur alleen naar controle en echo. Mocht je toch iemand meenemen dan is onze voorkeur dat dat iemand uit je eigen huishouden is. Alleen mensen die geen klachten van verkoudheid, hoesten of koorts hebben mogen mee. Kinderen kunnen niet meekomen naar het spreekuur. 

In de wachtkaner: Blijf binnen de daarvoor bestemde cirkels wanneer je stilstaat of zit. Per zwangere kan er 1 cirkel gebruikt worden." 


Telefoonnummer 038-3761674
Spoed: optie 1
Assistente: optie 2