Contact


Telefoonnummer 038-3761674

Kies optie 1: Spoed, voor het direct spreken van de verloskundige

Kies optie 2: Assistente, zij is voor niet spoedeisende zaken bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 12:00 uur en op maandagavond van 18:30-21:00 uur

Nieuws

Ilse Drijfhout


Beste zwangeren en partners,
 
Ook in deze crisistijd is het nodig om nieuwe verloskundigen op te leiden. Ik loop (op aangepaste manier) stage bij Mami van 23 maart tot 14 juni en daarom stel ik me graag even aan jullie voor.
 
Ik ben Ilse Drijfhout en ik zit nu in het vierde jaar van de opleiding tot verloskundige. Ik heb een aantal jaar in Zuid-Afrika gewoond en ben teruggekomen naar Nederland om Verloskunde te studeren. Daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. Naast mijn studie hou ik me graag bezig met schilderen en schrijven en ik vind het leuk om nieuwe mensen en culturen te leren kennen. 
 
Het is een voorrecht om jullie te ‘ontmoeten’ in deze bijzondere periode! Vanwege de maatregelen rond het coronavirus zal ik vooral telefonische spreekuren en kraamvisites doen. Mogelijk zal ik ook mee gaan naar thuisbevallingen, in plaats van de assistente van de kraamzorg. Uiteraard alles in overleg met jullie.
 
Het kan natuurlijk zijn dat je dit liever niet wilt; geef dit dan ook gerust aan.
 
In deze bizarre tijd met veel veranderingen hoop ik bij te kunnen dragen aan goede zorg waarbij we de tijd kunnen nemen om naar jullie te luisteren. Ik wil jullie graag ondersteunen zodat jullie positief kunnen terugkijken op deze bijzondere tijd van jullie zwangerschap, bevalling en kraamtijd.
 
Tot ziens bij Mami!


Telefoonnummer 038-3761674
Spoed: optie 1
Assistente: optie 2