Contact


Telefoonnummer 038-3761674

Kies optie 1: Spoed, voor het direct spreken van de verloskundige

Kies optie 2: Assistente, zij is voor niet spoedeisende zaken bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 12:00 uur en op maandagavond van 18:30-21:00 uur

Nieuws

Contracten met Zorgverzekeraars


Update: Inmiddels hebben we met alle zorgverzekeraars behalve die onder Achmea vallen een contract. Dat van Achmea hebben wij geweigerd. Achmea heeft aangegeven dat zij onze zorg wel 100% vergoeden. Praktisch gezien mocht je volgend jaar bij een van de labels die vallen onder Achmea verzekerd zijn dan krijg je van ons een rekening. Deze kan je dan meteen indienen bij je verzekering en met de uitkering hiervan kan je dan onze rekening betalen. Mocht je dit omslachtig vinden dan kan je nu nog overwegen om over te stappen naar een andere zorgverzekering. Ben je verzekerd bij een zorgverzekering die niet onder Achmea valt dan declareren we de zorg gewoon direct bij de zorgverzekeraar.




We krijgen veel vragen over met welke zorgverzekeraars we wel of geen contract hebben. Voor 2018 hebben wij met heel veel zorgverzekeraars een contract. Echter wij hebben besloten om met Achmea geen contract aan te gaan. Voor de verzekeraars waarmee de contract onderhandelingen nog niet volledig afgerond zijn, hebben wij er alle vertrouwen in dat we een overeenstemming zullen bereiken. Hieronder vind je een schema van de verschillende zorgverzekeraars (bron zorgkiezer), met daarbij een tabel met welke zorgverzekeraar we wel of geen contract hebben. Of dat we nog in afwachting zijn van een contract. 

 

Mocht jouw zorgverzekeraar niet gecontracteerd zijn, dan kan je overwegen om vóór 1 januari 2018 over te stappen naar een andere zorgverzekeraar, of een restitutiepolis af te sluiten. 

We hebben van Achmea begrepen dat zij onze zorg 100% vergoeden, ondanks dat we geen contract hebben. Echter het kan zijn - hier hebben we nog geen duidelijkheid over - dat de rekening niet rechtsstreeks naar de zorgverzekeraar kan gaan, maar dat je die zelf moet indienen. Zodra we meer weten zullen we dit delen. 

 

Ook als we met jouw zorgverzekeraar geen contract hebben, ben je van harte welkom in onze praktijk.

 

Meer informatie: http://deverloskundige.nl/nieuws/artikel/hoe-ben-je-verzekerd-voor-verloskundige-zorg/388

 


Telefoonnummer 038-3761674
Spoed: optie 1
Assistente: optie 2

Bij herhaaldelijk geen gehoor en spoed, bel dan onze buurpraktijk 't Klaverblad op telefoonnummer: 06-50452324