Contact


Telefoonnummer 038-3761674

Kies optie 1: Spoed, voor het direct spreken van de verloskundige

Kies optie 2: Assistente, zij is voor niet spoedeisende zaken bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 12:00 uur en op maandagavond van 18:30-21:00 uur

Nieuws

Nienke de Nijs komt stage lopen


Hallo, 

Mijn naam is Nienke de Nijs en ik ben 19 jaar oud. Ik kom uit Bedum, dat ligt boven Groningen. Vorig jaar augustus ben ik begonnen met de opleiding tot verloskundige in Groningen en ik zit nu in het tweede jaar. Vanaf 30 november tot en met 8 januari loop ik stage bij Verloskundigenpraktijk Mami. Ik heb erg veel zin in mijn stage hier in Wezep. Ik hoop veel van jullie te kunnen leren.

Tot ziens,
Nienke 


Nienke is een tweede jaars verloskunde student. Dat betekent dat ze weet hoe een normale zwangerschap verloopt, en dat zij dit studiejaar leert hoe een afwijkend verloop van de zwangerschap is. Zij zal meekijken en (een deel van) het gesprek zelf voeren. Zij zal bijvoorbeeld tijdens het spreekuuraan je buik voelen, maar wij zullen altijd nog je buik na haar controleren. 
Kortom alles dat zij doet doet ze onder onze directe supervisie. 
Mocht je het niet fijn vinden als zij bij je controle, bevalling of kraamvisite is, geef dit dan gerust aan, dan houden we hier rekening mee. 
 


Telefoonnummer 038-3761674
Spoed: optie 1
Assistente: optie 2