Contact


Telefoonnummer 038-3761674

Kies optie 1: Spoed, voor het direct spreken van de verloskundige

Kies optie 2: Assistente, zij is voor niet spoedeisende zaken bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 12:00 uur en op maandagavond van 18:30-21:00 uur

Nieuws

Kraamzorg en verloskundigen starten Mama In Spé Café


Als je zwanger bent, zit je vol vragen. Hoe zwaar worden straks de doorwaakte nachten, hoe zit het met borstvoeding, krampjes of luiers? Al die vragen kunnen aanstaande moeders uit Hattem, Wezep, Heerde en Wapenveld bespreken met andere zwangere vrouwen tijdens het Mama In Spé Café dat Naviva Kraamzorg en Verloskundigenpraktijk Mami samen hebben opgezet. 
 
De gesprekken staan onder deskundige leiding van een kraamverzorgster van Naviva. Op die manier deel je niet alleen ervaringen, maar neemt je kennis over de kraamtijd en periode daarna ook echt toe. Je voelt je sterker in je kraamtijd.  
 
Het café wordt één keer in de zes weken op een woensdagavond gehouden op de praktijk van Mami in Wezep en is bedoeld voor alle cliënten van Mami. De koffie en thee staan klaar voor het eerste café op woensdagavond 21 januari. Deelname is gratis.  

Hier kan je de flyer vinden.


Telefoonnummer 038-3761674
Spoed: optie 1
Assistente: optie 2