Contact


Telefoonnummer 038-3761674
- Kies optie 1: Spoed
- Kies optie 2: Assistente

Bij spoed én geen gehoor: Bel onze buurpraktijk 't Klaverblad.

Nieuws

Borstvoedingsspreekuur bij Mami vanaf 8 juli!


De beste start voor je kindje. Zo wordt borstvoeding gezien. Het is eigenlijk een logisch vervolg op de zwangerschap. Veel kersverse ouders kiezen hier dan ook voor. Maar waar haal je de juiste informatie en waar moet je aan denken? Wat kan je verwachten? En wat als je vriendin de fles geeft? Vanaf 8 juli kun je met al je vragen terecht bij ons op de praktijk. Daar houdt een specialist van kraamorganisatie De Kraamvogel borstvoedingsspreekuur. 

Samen sterker
Hoe beter zorgverleners samenwerken, hoe beter de zorg voor zwangere en net bevallen vrouwen. Daarom hebben het Centrum voor Jeugd en Gezin Wezep/Oldebroek (CJG), kraamzorgorganisatie De Kraamvogel en wij de handen ineen geslagen. Samen helpen we zwangere en net bevallen vrouwen en hun gezinnen verder. Bijvoorbeeld met dit borstvoedingsspreekuur.   

Hoe gaat het in zijn werk?
Een specialist op het gebied van borstvoeding (lactatiekundige) van De Kraamvogel houdt spreekuur bij ons op de praktijk. Alle zwangeren van de praktijk kunnen hier gratis terecht met hun vragen over borstvoeding. Mocht je een afspraak op de spreekuur willen, dan kun je dit bij de verloskundige of de assistente aangeven. Dan plannen we je in!

Meer weten? Verder op onze site staat meer informatie en data.


Telefoonnummer 038-3761674
- Kies optie 1: Spoed
- Kies optie 2: Assistente

Bij spoed én geen gehoor: Bel onze buurpraktijk 't Klaverblad.