Contact


Telefoonnummer 038-3761674
- Kies optie 1: Spoed
- Kies optie 2: Assistente

Bij spoed én geen gehoor: Bel onze buurpraktijk 't Klaverblad.

Nieuws

Verloskundige in opleiding


Volgende week start Joëlle Oudendorp bij ons! Zij is verloskundige in opleiding ongeveer halverwege haar opleiding. We vinden het belangrijk om verloskundigen in opleiding een stageplek te bieden en daarmee te zorgen dat er ook in de toekomst voldoende verloskundigen zijn. We vinden het ook belangrijk dat je je vrij voelt om het aan te geven als je liever niet wilt dat ze aanwezig is. Hieronder stelt ze zich voor. 

 

Hallo allemaal,

Ik zou mij even voorstellen: Ik ben Joëlle Oudendorp, ik ben 23 jaar en ik woon in Ermelo. Ik ben 3e jaars student aan de opleiding verloskunde in Groningen. Ik kom in de periode 15 december tot 30 januari bij Verloskundigenpraktijk Mami stagelopen. Ik hoop veel te kunnen leren en kennis op te doen over het vak verloskunde in deze 7 weken. 

Ik ben een nuchtere meid en sta altijd open om te leren. Al sinds een klein meisje wil ik dit vak uitoefenen en nu komt mijn droom uit

Jullie kunnen mij tegenkomen tijdens de spreekuren, bij de bevalling en tijdens de kraambedcontroles. Hebben jullie bezwaar dat ik aanwezig ben of handelingen uitvoer, geef dit dan gerust aan!

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en jullie te begeleiden!

Met vriendelijke groet,

Joëlle Oudendorp (verloskundige in opleiding)


Telefoonnummer 038-3761674
- Kies optie 1: Spoed
- Kies optie 2: Assistente

Bij spoed én geen gehoor: Bel onze buurpraktijk 't Klaverblad.