Contact


Telefoonnummer 038-3761674
- Kies optie 1: Spoed
- Kies optie 2: Assistente

Bij spoed én geen gehoor: Bel onze buurpraktijk 't Klaverblad.

Mami

Over ons

Een verloskundigenpraktijk waar je je vertrouwd voelt. Dat is wat wij willen zijn. We hebben jarenlange ervaring als verloskundigen. Bovendien leunen we nooit achterover. We lopen voorop in innovaties en zitten op landelijk niveau aan tafel om samen met andere partijen te kijken hoe we de verloskunde nog verder kunnen verbeteren. Dit doen we allemaal met maar één doel: dat zijn jullie. We willen dat jullie de zorg krijgen die je nodig hebt om straks met een goed gevoel terug te kijken op je zwangerschap, bevalling en kraambed.

Je kunt bij ons terecht als je in Wezep, Hattem, Heerde, Wapenveld of omliggende dorpen woont. Waarvoor kun je bij ons terecht? Voor alles wat een verloskundige kan bieden en meer. We begeleiden je van vóór de zwangerschap tot na de kraamtijd. Ook als de zwangerschap eindigt in een miskraam kun je op ons rekenen.

--- Onze moeders aan het woord: "Wij hebben de zorg en begeleiding als heel goed en betrokken ervaren! We voelden ons begrepen en serieus genomen, kortom we hebben ons in de zwangerschap en tijdens de bevalling in vertrouwde en kundige handen bevonden." ---


Telefoonnummer 038-3761674
- Kies optie 1: Spoed
- Kies optie 2: Assistente

Bij spoed én geen gehoor: Bel onze buurpraktijk 't Klaverblad.